Основна ідея книги, так само як і основне твердження Берна, полягає в тому, що люди завжди діють, виходячи зі своїх упереджень, не усвідомлюючи цього. Вони запрограмовані https://www.pinta.kiev.ua/wp-content/pages/gembl_ng___neznaniy_vsesv_t_dlya_novachka.html на те, щоб робити подібні вчинки протягом усього життя – грати в ігри. Зберегти моє ім’я, e-mail, та адресу сайту в цьому браузері для моїх подальших коментарів.

ігри у які грають люди скачать бесплатно

Як часто можна почути від людини, що, наприклад, все життя у неї так відбувається, вона кілька разів щось робить, а результат все одно той самий. Насправді він надходить відповідно до програми, закладеної у його свідомості, тому результат завжди однаковий. Цікаві цитати та пізнавальні рецензії допоможуть вам дізнатися більше інформації про твір перед тим, як завантажити книгу або стислий переказ.

Краткое содержание (аннотация) книги «Ігри, у які грають люди» Эрика Берна

Ерік Берн вважає, що хоча основна частина психіки формується в період дитинства, все ж таки книга дозволить багатьом поглянути на себе іншими очима, побачити «свою гру», змінити своє ставлення, сприйняття, уникнути деяких помилок. Для того, щоб переглянути цю книгу та застосувати її концепції на практиці, ви можете здійснити її завантаження та читання онлайн.

  • У ній він детальніше розповідає про свій психотерапевтичний метод, з яким вже встиг познайомити людей через книгу, яку випускав раніше.
  • А щоб дізнатися думку інших читачів, ви можете ознайомитись з відгуками користувачів нашого літературного ресурсу.
  • А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші.
  • В нашій віртуальній бібліотеці також можна слухати аудіокниги під час тренувань або прогулянок на свіжому повітрі.
  • В ідеальному стані вони чергуються, перебувають в гармонії й виконують захисні функції для нашої цілісності, але все може бути не так добре.

Ми також пропонуємо слухати аудіо книгу / аудіокнигу у будь-який час і будь-де. У другій частині на читача чекає розмаїття ігор – ми беремо в них участь протягом усього життя, навіть не усвідомлюючи це. Сімейні та сексуальні ігри, ігри на вечірках або на робочому місці – кожна з граней нашого життя потребує детального аналізу. Окрім того, Берн говорить про те, що у кожної людини є три его-стани – Дорослий, Дитина, Батько. Ці стани постійно чергуються і проявляються в залежності від ситуації, у якій людина опиняється. А коли стани переплутуються, то й виникають труднощі у спілкуванні, конфлікти і інші неприємні ситуації. Берн вводить поняття «психологічні ігри», щоб пояснити поведінку людей у різних ситуаціях соціальної взаємодії.

Читать онлайн книгу «Ігри, у які грають люди» Эрика Берна полностью бесплатно на сайте Книгого

Прочитайте, перш ніж завантажувати огляди, анотації та відгуки людей, які вже читали цю книгу. Також в проекті розробка, на нашому сайті можна буде слухати та скачати аудікнигу українською мовою. Завжди цікаво пізнавать себе, тому періодично читаю подібну літературу. Ігри, у які грають люди дала мені не просто можливість дізнатись більше про себе, а ще й вдосконалила мої знання. В кожний літературний твір автор вкладає ідею, талант та власний стиль. А тому у нас ви знайдете під кожною книгою найцікавіші цитати, рецензії, короткий зміст.

Скачати безкоштовно книгу українською «Ігри, у які грають люди» Ерік Берн

На роботі, з друзями, в родині, у любовних стосунках – скрізь ці ігри проявляються, але в кожній конкретній ситуації вони різні. Автор описує найпоширеніші з них і дає пояснення, чому вони виникають, як виглядають, за яким сценарієм розвиваються, які «винагороди» люди отримують від них. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з оглядами, анотаціями та відгуками від людей, які вже прочитали цю книгу, перед тим як розпочинати завантаження. Крім того, ми активно розробляємо проект, щоб надати можливість слухати аудіокнигу на українській мові. В скорому часі ви зможете знайти та слухати аудіо версію книги на нашому веб-сайті. В основі теоретичної моделі Еріка Берна лежить положення про три стани, що знаходяться у свідомості та підсвідомості кожного з нас.


Image Gallerytitle icon