Віктор Франкл — австрійський психіатр, психотерапевт і філософ єврейського походження, творець так званої Третьої Віденської Школи психотерапії. Свою працю «Людина в пошуках справжнього сенсу» він вперше опублікував у 1946 році. Книга написана про його екстремальний досвід виживання в концентраційному таборі під час Другої світової війни.

Автор книги «Ігри, в які грають люди» Ерік Берн вважає, що його книга дозволить багато чого усвідомити та навчитися керувати своїм життям, самому писати сценарій своєї гри. © 2024 UA e-book – Завантажити (скачати) або читати онлайн безкоштовно електронні книги на українською мовою в форматах fb2, rtf, pdf, epub, txt. В нашій віртуальній бібліотеці зібрана величезна кількість цікавих книг різноманітних жанрів, які ви можете безкоштовно та без реєстрації читати онлайн в будь-який час.

Книга “Ігри, у які грають люди” відкрила мені очі на багато цікавих речей. Завжди цікаво пізнавать себе, тому періодично читаю подібну літературу. Ігри, у які грають люди дала мені не просто можливість дізнатись більше про себе, а ще й вдосконалила мої знання. В кожний літературний твір автор вкладає ідею, талант та власний стиль. А тому у нас ви знайдете під кожною книгою найцікавіші цитати, рецензії, короткий зміст.

Автор закликає до ретельного самоаналізу, адже на кожну нашу дію знаходиться відповідна реакція співрозмовника, і в наших силах повернути ситуацію в потрібне русло. На цих сторінках кожен знайде щось зі свого життя та зможе побачити причини своїх негараздів у стосунках. Книга, яка пояснить https://www.0462.ua/list/447700 вам, чому з вами поводяться так, як поводяться, які моделі «граються». Робота не проста, але якщо ви уважніше звернете увагу на суть, вам відкриється справжній скарб. Ви зможете не лише краще розуміти людей в певних ситуаціях, а й дізнаєтесь багато про психологію стосунків і різні секрети.

ігри у які грають люди скачати

Еріх Фромм — соціальний психолог, філософ, психоаналітик, німецький єврей за походженням, представник «Франкфуртської школи», один із засновників неофрейдизму та фрейдо-марксизму. Деніел Ґоулман — американський письменник, психолог, науковий журналіст, який протягом дванадцяти років писав статті для The New York Times, спеціалізуючись на психології та науках про мозок. У своїх роботах спирається на дослідження у галузі фізики, лінгвістики, психології, освіти та інших дисциплін.

Геймери ризикують втратою слуху через ігри на високій гучності – дослідження

А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. Книгу «Ігри, у які грають люди» Ерік Берн, відомий психолог, який працював у напрямку транзакційного аналізу, написав у 1964 році. У ній він детальніше розповідає про свій психотерапевтичний метод, з яким вже встиг познайомити людей через книгу, яку випускав раніше. Про книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна говорять по всьому світу. Безліч перекладів та трактувань, найвідоміші психологи радять прочитати її, і у вас є така можливість – зробити це можна завдяки нашому сайту.

Відгуки на книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна

Крім того, ми активно розробляємо проект, щоб надати можливість слухати аудіокнигу на українській мові. В скорому часі ви зможете знайти та слухати аудіо версію книги на нашому веб-сайті. В основі теоретичної моделі Еріка Берна лежить положення про три стани, що знаходяться у свідомості та підсвідомості кожного з нас. У будь-якому віці в різних життєвих обставинах ми можемо бути Дорослим, Дитиною та Батьком.

«Біологія поведінки», Роберт Сапольскі

У нас є література різних жанрів, а також вірші видатних письменників. Ерік Берн – відомий американський психоаналітик, який є автором “ігрової” теорії міжособистісних стосунків. У своїй праці “Ігри, у які грають люди” вчений обґрунтовує та доводить свою гіпотезу, описуючи різноманітні вияви людської поведінки та природу конфліктів. Цю книгу буде цікаво читати навіть тим, хто не заглиблюється у психологічні дослідження, адже всі наукові положення ілюструються зрозумілими та буденними прикладами. «Ігри, у які грають люди» (англ. «Games People Play») — всесвітньо відома книга канадсько-американського психолога та психіатра Еріка Берна (1910—1970). © 2024 E-biblioteka – Скачати (завантажити) або читати онлайн безкоштовно електронні книги на телефон українською мовою в форматах fb2, rtf, pdf, epub, txt.

Цікаві цитати та пізнавальні рецензії допоможуть вам дізнатися більше інформації про твір перед тим, як завантажити книгу або стислий переказ. Ми також пропонуємо слухати аудіо книгу / аудіокнигу у будь-який час і будь-де. Чому хороші люди чинять зло» написана на основі Стенфордського тюремного експерименту і досліджує психологію людської поведінки в умовах впливу ситуативних чинників. Головна думка книги — те, що люди не є добрими чи злими за своєю суттю, а формуються під впливом оточення та соціального контексту.

На роботі, з друзями, в родині, у любовних стосунках – скрізь ці ігри проявляються, але в кожній конкретній ситуації вони різні. Автор описує найпоширеніші з них і дає пояснення, чому вони виникають, як виглядають, за яким сценарієм розвиваються, які «винагороди» люди отримують від них. У нас ви знайдете топ найпопулярніших жанрів, до якого входять фантастика, фентезі, казки, любовні романи, детективи. Відкрийте для себе нові літературні напрями і ви отримаєте масу задоволення. Структурне голодування виражае необхiднiсть уникати нудьги, i К’еркегор [12 – Kierkegaard, S. A Kierkegaard Anthology, ed.


Image Gallerytitle icon