Сили оборони протягом минулої доби на Таврійському напрямку знищили 637 російських загарбників і 19 одиниць ворожої військової техніки. Сьогодні, 14 грудня, російські окупанти ракетами “Кинджал” атакували Хмельницьку область. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Повітряних сил… Сьогодні, 14 грудня, Україна отримала третій транш фінансування на суму близько 900 мільйонів доларів США від Міжнародного валютного фонду.

де знайти eic-код

Також представник компанії додав, що ЕІС-код вказується у рахунках за доставку та розподіл газу, а також в особистому кабінеті на сайті облгазу. ЕІС – це система кодування, за допомогою якої можна ідентифікувати процеси, об’єкти та учасників енергетичного ринку для електронного обміну даними між цими учасниками. У файлі містяться, відповідно, дані щодо учасників ринку, яким присвоєно EIC із зазначенням кодів (ЄДРПОУ та EIC), функціональної ролі та інших показників.

Також обленерго мають передати базу даних абонентів постачальникам універсальних послуг (ПУН), в тому числі – побутових та малих не побутових споживачів. Для постачання електроенергії споживачу та для здійснення перепродажу електроенергії. Водночас у Нафтогазі наголосили, що для оплати через чат-бот потрібно пройти авторизацію – (вказати особовий рахунок, ПІБ власника, номер телефону). У рахунку за розподіл чи постачання газу”, – зазначили в Нафтогазі. Про це пише ” Хвиля ” з посиланням на коментарі споживачів на сторінці Нафтогазу в соцмережі , а також відповіді компанії на ці коментарі. Тепер не обовʼязково завантажувати мапу – щоб знайти найближчі Пункти незламності, заходьте в застосунок, переглядайте їх онлайн та прокладайте зручний маршрут….

ПАМ’ЯТАЄМО ЗАГИБЛИХ ГЕРОЇВ

Лише після вірної реєстрації кабінету фірми в Укренерго у Вас з’явиться можливість зареєструвати власний ЕІС-код типу Х. Ринок електричної енергії наразі перебуває в активній фазі змін. Відповідно до вимог чинного законодавства, Україна приєдналася до європейської системи кодування. Це означає, що тепер кожний суб’єкт/точка комерційного обліку ринку електричної енергії повинні мати EIC-код. Оператор https://sumypost.com/sumynews/osvita/novitni-nezvychajni-pidhody-do-organizatsiyi-shkilnogo-protsesu/ розподільних мереж (обленерго) присвоює ЕІС-коду точці комерційного обліку електричної енергії (лічильнику), а не людині або об’єкту, яким вона володіє, номерних знаків чи числових кодів. Тому присвоєння EIC-коду не порушує права та релігійні переконання українців. Про це нагадали в Національній комісії, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

ЕІС-код – це код енергетичної ідентифікації суб’єкта ринку електричної енергії та/або точки комерційного обліку. Отримання такого коду є обов’язковим і при цьому безоплатним. Це необхідна умова для постачання електричної енергії як побутовим, так і непобутовим споживачам. Це код енергетичної ідентифікації суб’єкта ринку природного газу та/або точки комерційного обліку, визначений за правилами Європейської мережі операторів газотранспортних систем .

“EIC-код – це “персональний газовий номер” об’єкта газопостачання (точки обліку). EIC-код містить 16 символів (латинські літери та цифри). Починається з 56X…”, – пояснили у Нафтогазі. Більше про реєстрацію учасником ринку електроенергії тут. Даний код використовується для подальшого підписання договору про надання послуг з передачі е/е з ДП НЕК «УКРЕНЕРГО».

Встановити додаток

Кожному суб’єкту ринку природного газу та/або точці комерційного обліку може бути присвоєнолише один EIC-код. Оформлення EIC коду — це обов’язковий етап в процесі старту бізнесу на ринку електроенергії, і обов’язкова умова для можливості укладати на ньому угоди. У разі переходу споживача до іншого постачальника газу, останній подає запит про згоду надавати послугу новому клієнту в інформаційну електронну систему Оператора ГТС та закріплює абонента у своєму реєстрі.

Материалы по теме

Пунктами 5.3 глави 5 розділу ХІІІ ККО передбачено, що присвоєння ЕІС-кодів точкам комерційного обліку споживачів виконує ОСР. Таке присвоєння необхідно виконати до 19 жовтня 2018 року. Після того, як заявка сформована, вона підлягає перевірці адміністратором. За результатами такої перевірки відбувається присвоєння ЕІС-коду типу Х. Особистий кабінет 104.ua – найбільш інформаційний ресурс для споживачів блакитного палива, де міститься вся інформація по особовому рахунку споживача. У ньому можна передати показання лічильника, завантажити та оплатити електронні рахунки за розподіл газу, переглянути історію споживання та оплат тощо у будь-який зручний для вас час.

Однак, присвоєння ЕІС-кодів для них здійснює Оператор системи розподілу під час укладення договорів про надання послуг з розподілу е/е. ЕІС-код вам обов’язково знадобиться, наприклад, при зміні постачальника природного газу. Зокрема, для ідентифікації та отримання особового рахунку в системі нового постачальника.


Image Gallerytitle icon