Цей дозвіл вважається “небезпечним”, і йому потрібно показати користувачеві системний діалог, де він повинен погодитися дати такий дозвіл. Повідомлення від програм без дозволу просто не відображатимуться. В Android 13 Developer Preview 1 вже доступні перші напрацювання для режиму хаба (внутрішня назва функції – комунальний режим).

андроїд 13 що нового

Паралельна обробка багатьох завдань в фоновому режимі, без зниження швидкодії пристрою, що дозволяє користувачеві виконувати більше завдань одночасно. Загалом, Android 13 принесе ряд покращень відображення, які дозволять більш зручно працювати з декількома програмами на екрані смартфона. Будьте в курсі останніх новин на сайті та очікуйте оновлення на своєму девайсі. Також в Android 13 з’явилася можливість обмежувати доступ до файлів та фотографій. Користувач має можливість обирати, яким з програм дозволено доступ до його особистої інформації та які з них не мають права використовувати її. Покращена система оптимізації батареї – Android 13 буде мати покращену систему оптимізації батареї, що дозволить забезпечити більш тривалий час роботи без підзарядки.

Слідом за загальні новини Android 13, ми знаємо, що є покращення у виявленні та швидкому зчитуванні QR-кодів. Зчитувач буде інтегрований безпосередньо в екран блокування, і його конфігурація буде простою та швидкою, з екрана блокування та простим налаштуванням. Тобто ми зможемо мати певну програму англійською мовою та іншу іспанською. Цей інструмент особливо корисний, коли програма не має правильного перекладу або якщо ви з певних причин віддаєте перевагу певній мові для кожної програми. Система спрямована на відновлення користувачів перед обличчям прогресу iOS, і для цього були зроблені важливі розробки.

API для додавання плиток у швидкі налаштування

Компанія не повідомила, коли користувачі отримають оновлення, але дивлячись на графік виходу Android 12 можна побачити, що перше оновлення було випущено через п’ять місяців. Особливо з огляду на те, що LG більше не турбує ринок смартфонів. При цьому LG зазвичай Урхан Сеидов спочатку випускає оновлення Android у Південній Кореї, а потім послідовно випускає їх у США, Європі та інших регіонах. В Android тепер підтримується Просторове аудіо, якщо ви маєте підтримувані навушники з цією функцією, яка дозволяє відстежувати позицію голови.

Марк Цукерберг заявив про створення ШІ, схожого на людину

Android 13 тепер запитуватиме дозвіл на надсилання вам сповіщень. Android 13 продовжує традиції, зроблені своїм попередником Android 12, та додає ще більше цікавих функцій для користувачів. Оптимізація фонових процесів додатків, що дозволяє зберігати енергію батареї і не витрачати її на непотрібні речі. Оновлена версія YouTube сподівається додатково полегшить користування сервісом та зробить його більш приємним для перегляду відео. Android 13 став на шаг ближче до нас, і разом з останніми новинами про подальший розвиток мобільної операційної системи, з’явилися і нові оновлені додатки.

Настройки профілів – додаткова функція, що дозволяє автоматично відключати/включати певні опції пристрою в залежності від місця перебування. Наприклад, можна налаштувати профіль “Вдома”, який автоматично включає Wi-Fi і вимикає Bluetooth. Ми детально розглянемо нововведення, що пропонує Android 13 порівняно з попереднім релізом, Android 12.

Тепер ця можливість увімкнена за умовчанням для пристроїв з великими екранами. Якщо її включити, вона видалятиме все з буфера через певний час (за замовчуванням це 60 хв, як і у Gboard). Nokia досить повільно випускала оновлення Android 11, оскільки перша стабільна версія почала приходити лише за п’ять місяців після дебюту. Компанія працювала швидше з Android 12 і впоралася лише за два місяці. В Google анонсували випуск Android TV 13 – дізнайтеся про нові функції цієї операційної системи. Є в новій версії та підтримка технології Spatial Audio, завдяки якій звук у навушниках коригується залежно від положення голови користувача.

Це забезпечує більшу продуктивність і зручність в користуванні Android 13. Ще одним важливим покращенням є покращення життєвого циклу батареї. За рахунок зменшення використання знадобилося на збереження енергії, батареї тепер можуть працювати більш тривалий час, ніж коли-небудь раніше.

Програми можуть використовувати новий діалог в Android 13, щоб користувач сам вибрав, до яких фото та відео дати доступ, не відкриваючи доступ до всіх медіафайлів. Цей діалог також з’явиться на ОС Android 11 та вище, включаючи Android Go. OnePlus досить швидко оновлюється, і тенденція має продовжитися вже цього року. Компанія випустила оновлення Android 11 приблизно за місяць після того, як ОС вийшла офіційно. З Android 12 вийшло трохи повільніше, але щодо інших виробників терміни все одно вийшли дуже стислими.

Він дозволить доступ до одного і того ж додатку для декількох користувачів у середовищі. За наявним програмним кодом видно, що користувачі зможуть вибирати програми зі списку хаба, що підтримують режим. Поки що неясно, які будуть вимоги до додатків, щоб вони підтримували такий режим. Після вибору програми будуть доступні кільком користувачам у загальному середовищі. Основний користувач зможе обмежити мережі Wi-Fi, в яких працюватиме спільний доступ до додатків – так звані довірені мережі. Як завжди, телефони Pixel першими отримують стабільну версію нового Android.


Image Gallerytitle icon