Зону з їжею на території ТРЦ River Mall відкриває«Бухта Food Station»від засновника фестивального майданчика Ulichnaya Eda. Відкриття заплановане на терасі торговельно-розважального центру 24 липня. Тугашев додає, що його команда планує відкрити ще два проєкти. По-перше, фудхол в будинку True Office в адміністративному корпусі заводу «Радар» на «Палаці Україна», який готується до відкриття восени. По-друге, фудхол під Троїцькою площею біля «Олімпійського» у м², який може стати найбільшим павільйоном у Києві.

В ТРЦ RIVER MALL открывается вторая бухта Food Station

Тут є лабіринт, батутна арена, смуга перешкод, інтерактивне кафе й маса інших розваг та активностей. 24 липня – вриваємося на повну та танцюємо під DJ-сети. Видова тераса open-air на 3 поверсі River mall (вхід через зону фуд-корт). Раніше ми розповідали про резидентів другого сезону «Бухта Food Station». «Бухта Food Station» від засновника фестивального майданчика Ulichnaya Eda.

Коли відкриють «Бухта Food Station» на Набережній від засновника Ulichnaya Eda

Це новий проєкт засновника фестивалю вуличної їжі Ulichnaya Eda Романа Тугашева. Відкриття другого сезону простору відбулося 1 липня. The Village Україна розповідає, які точки варто відвідати на «Бухті». «Мясо & Lavash» – формат із м’ясом і дьонерами. https://flexi.com.ua/?p=19691 Особливість цього контейнера – мангали на вугіллі, які привезли з Туреччини спеціально для приготування дьонерів. Використовують власний рецепт маринування м’яса. Наприклад, пропонують відкритий дьонер іскендер із телятиною (140 грн).

  • «Справжні чебуреки» – регулярний учасник Ulichnaya Eda, а також заклад біля станції метро «Лісова».
  • Ми розповідали, що нового там можна спробувати цьогоріч.
  • Цього року на «Бухті» будуть як минулорічні резиденти (наприклад, One Love Coffee), так і нові формати.

«Бухта Food Station» відкрили в Києві в травні 2019 року біля Річкового вокзалу на Поштовій площі. Права на матеріали належать їхнім власникам. Адміністрація сайту відповідальності за зміст матеріалу не несе. Якщо Ви виявили на нашому сайті матеріали, які порушують авторські права, що належать Вам, Вашій компанії або організації, будь ласка,повідомте нам. Mr Grill – це формат із хот-догами та бургерами від однойменної мережі, зокрема представленої у закладі на Хрещатику. Видання про міську культуру – найцікавіші новини, люди, події та місця Києва, Одеси і Львова. «Бухта Food Station» відкривають на терасі ТРЦ River Mall.

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Нові резиденти, джаз-вечора щоп’ятниці та на вихідних, а також stand up щосуботи на терасі 1000 м кв. З неймовірними заходами сонця і краєвидом на Дніпро. «Справжні чебуреки» – регулярний учасник Ulichnaya Eda, а також заклад біля станції метро «Лісова».

В ТРЦ River Mall на терассе заработает “Бухта Food Station” (как и в прошлом году – будет работать в теплое время года)

Нагадаємо, що сезон «Бухти» уже розпочався на Річковому вокзалі. Ми розповідали, що нового там можна спробувати цьогоріч. 30 травня БУХТА food station відкриває другий сезон на терасі ТРЦ River Mall.


Image Gallerytitle icon