Туфлі нареченої повинні бути із закритою п’ятою і носком. Це допоможе перетворити будинок молодих в повну чашу, а також зберегти щастя і любов у ньому. Фінансових проблем допоможе уникнути і монетка, яку в таке торжество нареченій треба покласти в свою ліву туфельку. Якщо вірити весільній прикметі, вже поношені туфлі стануть запорукою справжньої міцної сім’ї. Тому за день до свого одруження туфлі потрібно трохи розносити. Так ви зможете застерегти себе не тільки від різних любовних невдач, але також і від мозолів.

весільні прикмети для нареченої

Тому наречений приїжджає за нареченою лише в день весілля, а до цього вони не спілкуються та не дзвонять один одному. Дорогі молодята, весільні прикмети – всього лише досвід та традиції багатьох поколінь подружніх пар. Але люди часто плутають прикмети з забобонами, спираючись не так на життєві ситуації, як на неосвіченість і містицизм. Ви маєте право самостійно вибирати у що вірити, а у що ні. За день до весілля нареченій категорично заборонено в’язати. Навіть якщо в’язання — це процес, який її заспокоює. А вже тим більше у разі, якщо вона в’яже щось для свого коханого.

Для нареченої

Нареченій в день весілля не можна одягати кільця крім обручки. Наречений дарує нареченій в день весілля 30 монеток в знак того, що він підтримає і дбатиме про неї в житті. Протягом усього святкування дівчина повинна тримати ці монетки в спеціальному гаманці. Також в Іспанії раніше був розповсюджений звичай, коли наречену і нареченого розлучали в першу шлюбну ніч.

Весільні прикмети та звичаї: від знайомства з коханим до першої шлюбної ночі

Торт може бути будь-якого смаку і декору, але частіше обирається білий або кремовий колір, який символізує чистоту та солодкість. Це один з найгучніших і веселих весільних звичаїв, який прийшов з Німеччини. Він полягає у тому, що родичі та друзі молодят розбивають https://www.dsnews.ua/ukr/novosti_kompaniy/vibir-krashchiy-dlya-zadovolennya-i-groshey-17082023-485245 посуд перед дверима їх дому чи готелю. Вважається гарною прикметою, яка відганяє злі духи та приносить щастя та достаток. Молодята повинні прибрати уламки разом, щоб показати свою згуртованість та згоду. Наречена повинна носити підв’язку на правій нозі під сукнею.

Якщо молода вип’є з келиха нареченого, їй вдасться тримати сімейний бюджет у своїх руках. У певний момент передавав квіти навмання однієї з подруг. Багато дівчат ще в дитинстві мріють вийти заміж за прекрасного принца, малюючи при цьому картини грандіозного… Погано майбутньому подружжю бачити один одного до закінчення викупу. Якщо наречений вступив у калюжу перед будинком нареченої — жити їй з п’яницею. Грудень – обіцяє робити шлюб міцнішим з кожним спільно прожитим роком. На весілля не прийнято дарувати троянди червоного кольору.


Image Gallerytitle icon