Знайти свою ідеальну комбінацію, відвідайте каталог інтернет-магазину Wedding Style. Для весільної сукні в зимову пору року варто віддати перевагу теплішим тканинам, таким як оксамит, велюр, парча, жаккард. Атлас — щільна натуральна або сумішева тканина, головною відмінністю якої є гладка поверхня з глянцевим блиском. Матеріал виглядає дуже ошатно, проте він погано пропускає повітря, тому використовувати його для пошиття багатошарового вбрання не рекомендується. Для теплої пори року варто підібрати легку напівпрозору накидку з мережива, гіпюру, шовку. Взимку і в холодне міжсезоння вам знадобиться серйозніша артилерія. У цей період на роль весільної накидки добре підійде шубка, горжетка, накидка-плащ або накидка-пальто, а також гарний весільний палантин.

весільний атлас

За потреби наші консультанти зорієнтують вас в асортименті текстилю та допоможуть зробити ідеальний вибір. Гіпюр — мереживна тканина для весільної сукні, що є повторюваним візерунком, що з’єднується прозорою сіткою. Він може бути прямо на талії, під грудьми або бути трохи приспущеним. Його часто виділяють у тому, щоб підкреслити перехід від верху до спідниці. У цьому випадку пояс оформляють за допомогою стрічки, банта, декоративних квітів, камінчиків, перлин. Для тих, хто цінує витонченість, хто хоче виглядати на власній церемонії одруження елегантно і розкішно, весільні сукні з атласу – кращий вибір.

В якості прикраси можна використовувати витончені шпильки, квіти, обідок, стрічку або діадему. Сукня-бандо можна доповнити намистом, кольє або великими перловим намистом. Фата, як правило, виготовляється з тюля, органзи, рідше – шовку, а також прикрашається мереживами. Мініатюрним нареченим подібні моделі допоможуть візуально витягнути силует і виглядати вище. Де професійні консультанти салону розуміють індивідуальність кожної нареченої і дуже уважні до деталей. Через свою сипку та ковзку поверхню завдає незручність під час розкроювання. Візуально повнить – блиск підкреслить зайву вагу (якщо так є).

Більшість моделей суконь мають багатошаровий крій, і щоб нареченій було легко та комфортно у святковому вбранні, варто вибирати тканини полегше. Хороший такий варіант для зими, коли наречена планує надіти поверх сукні горжетку або коротку шубку. Бант може розташовуватися на поясі спереду, ззаду або збоку. Він додає образу легкості, кокетства, витонченості та жіночності.

Делаете ли вы подгонку платья?

Для того, щоб бездоганно виглядати сукня облягає фасону, наречена повинна володіти тонкої вираженою талією, красиво виступаючим бюстом, пружними сідницями. Крім того, дуже важливо навчитися правильно пересуватися в подібному вбранні – хода нареченої повинна бути граціозною і жіночною. Сама по собі чудова, володіючи природним мерехтінням, не потребує у великій кількості декору.

  • У подібному вбранні наречена відчує себе принцесою, що виходить заміж за принца.
  • Особливе переплетення ниток задає характерний відлив, ніжність та легкість.
  • Ідеальний варіант для дівчат, охочих відчути себе принцесами.

Модель без глибокого декольте і з довгими рукавами підійде для створення стриманого елегантного образу. Подібний наряд підійде, якщо весілля проходить у холодну пору року. Якщо у нареченої дуже великий бюст, на якому вона не бажає акцентувати уваги, закрите плаття – найкращий варіант. Біла атласна весільна сукня виглядає неймовірно розкішно, витончено і елегантно. У подібному вбранні наречена буде виглядати чарівно і аристократично. Завдяки особливостям переплетення волокон поверхню атласу блискуча, ідеально гладка, рівна, без будь-яких нерівностей. Атлас дуже легкий, «дихаючий» матеріал, завдяки чому весільні сукні з нього особливо популярні в теплу пору року.

Усі найкрасивіші весільні сукні, фото яких ви побачите у нашій статті, розсортовані в окремі категорії. Ви зможете оцінити переваги конкретних фасонів та тканин, а також зорієнтуватися щодо аксесуарів чи декору. Це допоможе зробити правильний вибір та створити ідеальний образ для вашої весільної урочистості.

Сріблясте (або відтінки металік) весільну сукню – вбрання досить незвичайний, але неймовірно шикарний. У ньому нареченій забезпечено підвищену увагу з боку оточуючих. Один з найпоширеніших декоративних елементів в святкових вбраннях – безумовно, шлейф. Розкішне весільне плаття з атласу з довгим шлейфом виглядає неймовірно урочисто і шикарно. Це найпопулярніші види тканин, які використовуються для пошиття весільних суконь. Рідше може застосовуватися віскоза, еластичні види сітки, тонкий високоякісний бавовна, креп, шовк, оксамит, парча та інші. Сукня А-силуету – це той випадок, про який говорять “краса в простоті”.

Найкращі жіночі еспадрільї: 9 трендів цього літа.

Штапельні волокна являють собою короткі волокна, а не довгі суцільні (неперервні) волокна, такі як в шовку. Наприклад, бавовна утворює короткі волокна, які при плетінні, так як і сатин , створюють, хлопковий сатин. Моделі таких суконь шиються або лише з Атласу, або з використанням матеріалів-компаньйонів.

Афиша и Билеты: Atlas / Атлас в Киеве

Ця розкішна тканина має напрочуд гарну блискучу лицьову сторону, яка додає дизайну глибини, динаміки і трохи драматичності. Дослівний переклад слова «атлас» з арабської мови означає «гладкий». Характерний блиск тканині надає спеціальне атласне плетіння ниток. Давно минули ті часи, коли корсет був обов’язковим атрибутом весільної сукні, проте й сьогодні багато дівчат доповнюють цією деталлю своє весільне вбрання. Плюси корсету полягають у тому, що він формує тонку талію, візуально покращує поставу, підвищує градус жіночності.

Пишна спідниця з вишуканим мерехтінням будує фігуру, робить її гармонійною, підкреслює жіночність. Атласна весільна сукня з мереживним верхом підходить дівчатам будь-якого зросту. Підготовка до весілля – хвилюючий і відповідальний момент. Більшість наречених обирають https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/177185/?fbclid=IwAR3oTizuSGji6uYOTy3Z6gaKjmvi4qnoPXSiFNbkhsiQIijiZLxfhG8Owp4 класичну сукню перлинно-білого кольору. Білосніжний атлас виглядає неймовірно розкішно і дорого. Моделі з довгими рукавами виглядають стримано, але в той же час, дуже елегантно. Напівпрозорі довгі рукави, декоровані мереживом, вельми популярні у наречених.

Навіть позбавлене декору, воно виглядає елегантно і урочисто. Ще однією важливою перевагою такого варіанту, яке оцінять високі нареченої, є можливість приховати взуття. Далеко не кожна дівчина планує відгуляти власне весілля на шпильці, а балетки, як відомо, підходять не до будь-якого образу. З пишною спідницею вони поєднуються відмінно, не привертаючи зайвої уваги. Під час вибору тканини, часто плутають атлас і сатин. Але сатин – це тканина виготовлена з використанням коротких штапельних волокон в сатиновому візерунку.


Image Gallerytitle icon