До цього – не отримувала жодного держзамовлення. Це близько третини тих коштів, які Злочевський та його родина заплатили, щоб позбутись гучних і довгих судів за хабар. За 15 хвилин неквапливої ходьби від “Ринку їжі” можна натрапити на ще одну нову прикрасу бізнесу Злочевських. На вулиці Різницькій на Печерську, що відома завдяки розташованому тут Офісу генпрокурора. Співрозмовник УП у сфері нерухомості припускає, що ціна може стартувати від 2 тисяч доларів за квадратний метр.

бізнес ідеї на літо

Ви можете побудувати невелике виробництво для виготовлення унікальної упаковки для різних страв. Продавати таку упаковку ви будете ресторанам, вуличним кафе або закладам швидкого харчування. Всі ці заклади зацікавлені в тому, щоб їхня їжа була більш привабливою та зручною для вживання. Навіть якщо «поставити» катамаран на невеликому озері, він принесе свою прибуток, нехай і не таку, яка буває на морських курортах, але все ж. У середньому прокат катамарана на 5 хвилин коштує близько 4 у.е., в день можна заробити пристойні гроші, тим більше, якщо відкрити прокат в декількох точках. Вкладення в цей літній бізнес не особливо великі, а ось окупність значна. Догляд за алеями, присадибними ділянками, територіями поблизу житлових будинків, великих компаній може стати улюбленим, прибутковою справою.

Розведення домашніх птахів

А матеріалів і роботи, самі бачите – на пару десятків центів. Тепер відзначимо ще одне об’єднання двох (і більше) звичних речей в одній. Дизайнери компанії Bison Designs, Лонгмонт, штат Колорадо, дали старт використання пряжки ременя для інших, неременних цілей. Вони вставили в пряжку – точніше, прорізали в її площині – гайкові ключі, викрутки і міні-лінійку.

Підприємець має кілька шляхів розвитку з таким товаром. Можна продавати і приватним особам та іншим підприємцям. Ось уже зявилися апарати, які пропонують своїм клієнтам швидко придбати пляшечку найсвіжішого мигдального молока. Причина появи таких автоматів – тренди у світі харчування. Весь світ поступово переходить із молока тваринного походження на рослинні аналоги. Тому ідея насправді навіть випереджає час. Створено такий сервіс компанією Dadi Fertility Kit і є спеціальним набором, що дозволяє пройти тест на безпліддя чоловікові без відвідування клініки.

Покрокова інструкція:

Для пошуку роботи можна використовувати спеціалізовані сайти, або ж звернутися в найближчі студії у вашому місті. Стажистом можна заробити близько п’яти тисяч рублів на місяць. Вартість буде залежати від того чи будете ви займатися тільки складанням проектів, або ж крім цього будете їх реалізовувати. У разі втілення в життя своїх ідей вартість обладнання може складати близько сотні тисяч гривень. Також необхідні будуть витрати на реєстрацію.

Потрібно розробити цікаві маршрути руху, щоб дорога була зручною для руху і з мінімальним рухом біля ділянок, по яких відбувається рух автомобілів. Протягом маршруту повинно бути якомога більше цікавих і красивих місць. Великі партії черв’яків продаються по 200 рублів за одну тисячу черв’яків. Через http://www.rada.com.ua/ukr/catalog/59478 рік кількість черв’яків зможе зрости до п’яти мільйонів. Це говорить про те, що на продаж хробаків можна заробити дуже багато грошей. Для організації такого способу заробітку в літній період часу необхідно наявність транспортного засобу. Для цих цілей підійде автобус, фургон або ж мінівен.


Image Gallerytitle icon