Забороняти користуватись ліфтом без супроводу дорослих, а також заходити у ліфт з незнайомими людьми. Забороняти дітям підбирати на вулиці незнайомі предмети – вони можуть бути небезпечними. Тримати в недосяжних дітям місцях рідини, які легко займаються (бензин, ацетон, спирт тощо).

Спільна відповідальність чоловіка і жінки за використання контрацепції та засобів захисту від ІПСШ. Способи ефективного навчання й підготовки до іспитів. Підготовка до Державної підсумкової атестації.

Правила пішохідного руху. Безпечна поведінка на природі. Безпечні місця для ігор і розваг.

безпечні місця для ігор і розваг презентація

Збереження життя і здоров’я дітей – головний обов’язок батьків. Витівка не залишається безкарною, діти отримують травми різної тяжкості. Не подавати дітям негативних прикладів, порушуючи правила дорожнього руху. Не довіряйте старшим дітям стежити за молодшими під час https://sifetbabo.com/from-beginnings-to-success-the-history-of-sports-predictions-and-their-path-to-the-present/ купання де завгодно (в річці, в басейні, у ванні). Принципи харчування для здоров’я. Калорійність харчування та енерговитрати залежно від фізичних навантажень. Ознаки безпечного пляжу, ситуації, коли варто утримуватися від купання, небезпеки, що загрожують плавцям.

«Влада Нововолинська роками страшить людей, які мають іншу точку зору»

Розроблено 10-денне перспективне меню, готується різноманітна їжа, в меню включені страви закарпатської кухні. Готуються дієтичні страви згідно з призначенням лікаря. Щороку колектив ЗДО заготовляє на зиму цвіт липи, яка росте на території садка, та плоди шипшини, з яких працівники кухні готують вітамінні напої. У літній період діти отримують свіжі фрукти (частково із саду ЗДО, частково із завозу). Цілком обґрунтовано залізницю називають зоною підвищеної небезпеки. Перебуваючи поблизу залізничних колій, потрібно бути пильним самому та уважним до оточуючих.

Тема: Безпечні місця для ігор і розваг (1 клас. Основи здоров’я)

Медичне обслуговування дітей ЗДО забезпечують старша медична сестра ЗДО Пілцер В.С., медична сестра Симчера Л.І. Та медсестра-реабілітолог Пашкуляк Я.О. Критий плавальний басейн, де діти вчаться плавати з 3-річного віку. Для проведення занять із плавання в басейні є дрібні гумові іграшки, дошки, м’ячі, обручі. Заняття з плавання проводяться по підгрупах (не більше 10 дітей). На занятті обов’язково присутня медсестра. Щороку на останній педагогічній раді ЗДО № 39 інструктор із плавання робить аналіз відвідування дітьми занять.

Всім треба пам’ятати, що в місцях відведених для купання, забороняється прати білизну, купати тварин, купатися особам, які мають шкіряні захворювання. Виконуйте ці правила самі і вимагайте, щоб їх дотримувалися ваші товариші. Найкращий відпочинок – на природі.

Завжди прислухайтеся один до одного. Ніколи не брехати один одному. Не кривдити та не обзивати один одного.


Image Gallerytitle icon