Договір, при необхідності, Ви можете укласти в обраному Вами пункті продажу. Попередньо ознайомитися з типовим договором можете в розділі «Документи та інструкції». WOG – це бренд, який прагне забезпечити комфорт на дорозі для всіх. Їхні АЗК перетворюються на затишні місця, де можна не тільки заправитися, але й насолодитися якісною їжею і напоями в WOG CAFE.

де купити паливні талони

На відміну від інших АЗС, у компанії талони на бензин можуть придбати фізособи. Для цього необхідно звернутися до центру продажу Shell та укласти договір. Картки на паливо в цій мережі АЗС доступні виключно для бізнесу. Почасти така ситуація пов’язана з тим, що більшість АЗС продають паливо виключно за талонами. З огляду на цей факт багато водіїв задаються питанням, а де взяти талони на паливо в Україні або як купити паливні карти в Україні.

Як купити талони на бензин (паливні талони) ВОГ онлайн Easypay.ua

Сьогодні Bigmir) Авто розповість про те, що потрібно знати про паливні талони та карти, а також про те, як не потрапити на схеми шахраїв. В разі виникнення будь-яких питань телефонуйте за https://www.yampil.info/archives/70643.html вказаними на сайті телефонами в службу підтримки і отримайте швидку та інформативну консультацію. Одна з важливих особливостей паливних талонів на дизель – це простота у використанні.

Це дасть вам змогу не залежати від коливань цін і тримати в запасі будь-яку кількість пального без сховища. Купуйте пальне за вигідною ціною та керуйте його витратами через «Приват24 для бізнесу». Ви маєте також можливість скористатися новою послугою доставки скретч-карт без відвідування пункту продажу. Замовити і купити талони можна виключно в регіональних представництвах мережі BVS в Україні. Вказати кількість літрів бензину або відрегулювати повзунком. Паливні талони дозволяють повністю контролювати ваші витрату.

Талони на пальне АЗС WOG

Надає можливість купити талони нового зразка просто за допомогою банківської карти, управляти, контролювати та отримувати звітність по використаних і невикористаних талонах. З паливною карткою і талонами бензин вам відпустять до 20 л, дизель до 50 л. Різні номінали паливних скретч-карт (від 5 до 100 літрів) дозволяють максимально врахувати переваги клієнтів.

Заправлятися можна не частіше одного разу впродовж 3 годин, але не більше, ніж 3 рази на добу. Газом, як і раніше, можна заправитися без обмежень. Паливні картки Shell та талони на пальне дозволяють нашим клієнтам купувати якісне пальне швидко і безпечно, а головне – за вигідною ціною. Маючи п’ятдесятирічний досвід і одну із найбільших мереж АЗС в світі, ми уважно ставимося до деталей, які допомагають ефективно управляти Вашим автопарком.

Ми готові дати вам внутрішню інформацію, онлайн інструменти та гнучкі опції, які допоможуть вам керувати вашим транспортним парком. Ми живемо у світі, що постійно змінюється, і наша велика мережа означає, що Shell завжди поруч з актуальними для вас новинами і оглядами. Подивитися перелік всіх працюючих АЗС у містах України та які обмеження на них діють можна на карті ОККО та в чат-боті. Якість палива підтверджується сертифікатом відповідності та паспортом якості. Паливна скретч-карта компанії «Авіас» — картка одноразового використання. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера. Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Image Gallerytitle icon