Повне бездоріжжя буде вносити корективи в плани. Для відпочинку від міської метушні, те що треба! Смачно, затишно, привітний персонал! Вільшанка була одним із багатьох видів, описаних Карлом Ліннеєм у 18 сторіччі в роботі «Система природи», в якому виду було надано наукову назву Motacilla rubecula.

вільшанка ресторан, будиночки для відпочинку, лазня, рибалка лозівок фото

Все продумано для комфортного відпочинку гостей. Відмінне місце для риболовлі та відпочинку. Кемпінг і автостоянка, комфортні будиночки і ресторан. На 2 локації дозволена тільки денна риболовля. Тут рибальські місця розташовані на березі.

Все починається з бронювання

Для всіх гостей, які приїдуть в заміський комплекс відпочинку “Вільшанка” на мотоциклах, велосипедах, та навіть самокатах, або й на іншому… До ваших послуг просторі будинки з дерев’яного зрубу, обладнані всіма необхідними меблями для якісного і приємного відпочинку. Готель RioRo розташований у місті Миргород. До послуг гостей сад, тераса, цілодобова стійка реєстрації, трансфер, спільний лаунж і безкоштовний Wi-Fi на всій території помешкання. Комфортно та гарне місце для відпочинку з рідними, ціни помірні, можна зняти будиночок. “Затишне місце для відпочинку з друзями або бенкету. Кухня смачна. Будиночки гарні, в кожному є кондиціонер, сучасна ванна кімната, облаштована кухня. Гарний пляж.” З вашого улову особливо смачними вийдуть страви, що відразу приготовані на мангалі, або в нашому ресторані, який знаходиться на території бази.

Поставте питання нашому

Для дітей комплекс пропонує спеціально обладнані майданчики для ігор. Заміський відпочинковий комплекс «Вільшанка» розташований за 35 км від Черкас у безпосередній близькості від річки Вільшанка. Чисті, охайні будиночки з усім необхідним, гарна територія.

Готель “Любенська Слобода” розміщений у поселенні Ольшанка. До послуг гостей помешкання цілодобова стійка реєстрації, тераса, https://1news.com.ua/tsikave/pravyla-korystuvannya-systemoyu-bezperervnoyi-podachi-chornyla.html безкоштовний Wi-Fi і безкоштовна приватна парковка. Хороші місця біля Черкас уже визначаються за можливістю туди дістатись.


Image Gallerytitle icon