Публікації про ваші продукти чи послуги від задоволених клієнтів, які хочуть поділитися позитивним досвідом зі своїми друзями, є найкращою стратегією святкового маркетингу. Включення соціальних доказів у формі фотографій, оглядів або історій може вселити впевненість покупців у здійснення покупки. Незважаючи на зростання-покупок, 46% онлайн-покупців кажуть, що вважають за краще купувати в роздрібних магазинах. Це дає можливість перетворити роздрібні покупки на незабутні враження.

До речі, в негоду і снігопади, коли ожеледиця і шквальний вітер, краще не ризикувати з автотранспортом і обирати для подорожей надійний та теплий поїзд. За 2−4 дні до відправлення ціна зросте на 10%, а за 1 день до або в день відправлення — на 15%. «Делойт» — глобальна мережа компаній, що надають послуги в сфері аудиту, консалтингу, фінансового консультування, управління ризиками, оподаткування і супутні послуги. Із сумою глобальних доходів у розмірі 64,9 мільярда доларів США за 2023 фінансовий рік компанія «Делойт» є найбільшою компанією у світі з надання професійних послуг. Вони підкажуть які подарунки та сувеніри з більшою ймовірністю купуватимуть протягом наступних кількох місяців. Роздрібні продажі, як очікують експерти, з 11 жовтня по 24 грудня зростуть на 6,2% у річному еквіваленті (за даними MasterCard SpendingPulse) та на 17,1% порівняно з тим самим періодом у 2019 році.

Поради щодо покупок у святковий сезон

Святковий сезон надає рекламодавцям та ритейлерам додаткові можливості, оскільки електронна комерція продовжує розвиватися, а користувачі повертаються до покупок офлайн. Ми обробляємо вищезгадану персональну інформацію для того, щоб надсилати вам листи. Іноді запис, чому той чи інший продукт вам підходить чи ні, може дати вам нове уявлення про те, що вам справді потрібно.

У продаж вже надійшли перші томати з українських теплиць: дорожчі, ніж імпортні

Дослідження показали, що один лише колір може підвищити впізнаваність бренду на 80%. Білий колір є ідеальним для створення акуратної, невибагливої атмосфери, що викликає відчуття сучасності, чистоти, незайманості та первозданності. Однак за відсутності кольорів він може здаватися стерильним, а бренд — http://chp.com.ua/ua/all-news/item/25753-pochala-diyati-sotsialna-merezha-pravo простим. Контекст має значення, і такі інноваційні бренди, як Apple і Tesla, ефективно використовують білий колір. Жовтий колір уособлює молодість і щастя, асоціюється зі смайликами, соняшниками та радістю. Бренди використовують його для позначення оптимізму, креативності, екстравертності та теплоти.

Ви можете змінити графік роботи принаймні на годину, щоб усі охочі придбати святкові светри чи сукні для новорічної вечірки у вас в зручний для себе час. Найбільше на подарунки гроші витрачають мешканці міст-мільйонників, а вартість покупок напряму залежать від доходу людини. Утім, навіть, якщо заробіток зростає, українці все одно зазвичай витрачають на подарунки до 5 тисяч гривень. Найбільше грошей залишають в магазинах перед святами дорослі від 26 до 45 років. Коли ми бачимо щасливих або успішних людей, які використовують товари класу люкс, попит на ці товари зростає. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт” чи “Партнерський матеріал”.

ТРИ причини розпочати святковий шопінг вже сьогодні

Процес святкового шопінгу збільшується в часовому проміжку, адже продавці починають готуватися до кожної події заздалегідь, а покупці охоче шукають вигідні акційні пропозиції. Якщо ви шукаєте нових клієнтів до ваших торгових точок або хочете перевірити, наскільки популярним серед вашої цільової аудиторії є ваш офлайн-магазин, то heatmap від Київстар вам допоможе. Прикиньте загалом, скільки ви витратите на кожну людину, яку так хочеться привітати, і запишіть це.

Святкові витрати покупців у 2021 році зростуть, але споживачів хвилюють ціни

KitKat, всесвітньо відомий бренд цукерок, запропонував клієнтам поділитися способами, як вони додають шоколад у свої святкові рецепти та вироби. Такий підхід, орієнтований на клієнта, дозволив прорекламувати бренд та підвищити довіру до компанії, а також збільшити продажі. Партнер Трейд візьме під контроль усі логістичні процеси щодо доставки товару на місце призначення. Команда компанії гарантує детальну консультацію щодо обраного маршруту та постійний супровід під час перевезення комерційного вантажу. Більшість споживачів не бажають чекати на різдвяні знижки, перш ніж зробити покупки до свят. Багато хто з них уже купує подарунки близьким через інфляцію. Компанія «Делойт» презентувала результати 36-го щорічного глобального дослідження ринку роздрібної торгівлі у період новорічних свят.

Однак, якщо ви почнете готуватись до свят в листопаді, у вас також буде достатньо часу, щоб зібрати всі подарунки, не відчуваючи стресу. Перевірте розпродажі протягом року, і якщо ви починаєте планувати Різдво в листопаді, тоді Чорна п’ятниця — хороший день, щоб купити більшість подарунків. Покупки заздалегідь часто означає, що ви можете заощадити гроші та не платити повну ціну. «Тривалий час «Делойт» досліджує споживацьку поведінку під час різдвяного та новорічного шопінгу на ринку США. Результати цього дослідження демонструють актуальні світові тренди, проте лише частково можуть бути адаптовані до українських реалій, особливо зараз, коли країна охоплена війною. Цього року спостерігається зростання святкових покупок у сфері персональної безпеки.

Постійно оптимізуйте поєднання кольорів на базі отриманих інсайтів. У них часто використовуються відтінки зеленого і коричневого, що символізують природу і тепло. Ці кольори створюють відчуття надійності та комфорту, завдяки чому одержувачі відчувають прихильність до бренду. Головний висновок полягає в тому, що привабливі кольори, які відповідають іміджу бренду, можуть істотно вплинути на реакцію аудиторії та спонукати її до бажаних дій. Дослідження демонструють, що червоний колір збільшує частоту серцевих скорочень, сигналізуючи про викид адреналіну, пов’язаного з небезпекою. Він уособлює сильні емоції, особливо любов, що робить його ефективним засобом для стимулювання імпульсивних покупок. Однак у нього є і темний бік, що уособлює гнів, небезпеку й агресію.

Акції Bed Bath & Beyond різко впали через проблеми з доставкою, а генеральний директор Марк Тріттон попередив, що збої триватимуть і наступного року. Ви повинні переконатися, що подарунок справді буде доставлений вчасно. Це буде особливо складно цього року, оскільки кількість попереджень про те, що товар Розпродано – “Sold Out” збільшився втричі порівняно з минулим роком.


Image Gallerytitle icon