Незабаром Гогілашвілі звільнили з посади заступника голови МВС. При цьому Андрій Клочко не декларував власного нерухомого майна. Ще один літературний скандал розгорівся навколо книги шведського письменника та секс-педагога Інді Чавеса Переса “Повага. Хлопцям про любов, секс та згоду”. Привалова поскаржилась, що її слова вирвали з контексту, а саму її цькують. Втім після шквалу критики в соцмережах Баранського спершу відсторонили, а тоді звільнили з Fozzy Group. Баранський, зокрема, назвав російського репера Басту “красавою”, а Україну звинуватив у “сільській тупості”.

Підставою для запровадження воєнного стану послугував інцидент у Керченській протоці. Петро Порошенко за допомогою запровадження воєнного стану хотів відтермінувати президентські вибори на осінь 2019 року та провести їх синхронно із парламентськими. Парламент оцінив ризики і не погодився запроваджувати воєнний стан по всій території України, як того вимагав Президент. Після цього водій потерпілого автомобіля почав знімати парламентаря на відео, а той кинувся на нього з кулаками та забрав телефон.

Актуальна інформація про політичні скандали

Манафорт свого часу був радником у біглого президента Віктора Януковича. Співпадіння чи ні, але саме на фоні цього скандалу Манафорт пішов з поста глави штабу Трампа. Наразі у Львові не знайшли територію під новий полігон, тож досі вимушені возити сміття по регіонам. Не вирішене питання і з рекультивацією Грибовицького сміттєзвалища та будівництвом сміттєсортувального заводу.

Зліт та падіння Надії Савченко

24 грудня Онищенко у своїй авторській колонці в американському журналі Time вилив чергову порцію звинувачень на Порошенка. Він звинуватив президента у крадіжці сотень мільйонів доларів через відкати з контрактів на держпідприємствах. За його словами, саме тому, що міністр економіки Айварас Абромавічус не хотів покривати корупцію, останній і пішов у відставку. Пізніше у ЗМІ з’явився запис розмови Онищенка із колегою по парламенту Олесем Довгим, який ніби то виступав посередником між ним та президентом після того, як той втік з країни. А 19 грудня Онищенко організував навіть skype прес-конферекнцію, де повторив свої попередні звинувачення у бік президента.

Політичні новини

Березень 2017 року – Початок активного конфлікту із міністром МВС Арсеном Аваковим». На початку 2017 року Президент розпочав системну боротьбу проти Авакова за допомогою НАБУ та підконтрольних націоналістичних https://www.0382.ua/list/430931 груп. Паралельно, Порошенко почав добиватися відставки Авакова, однак своєї цілі не досягнув. Конфлікт між Порошенком та Аваковим перейшов у відкриту форму під час старту виборчої кампанії.

Гео Лерос показує палець Зеленському

Особливий резонанс приватизація “Криворіжсталі” набула через високі прибутки, які отримав новий власник компанії, та обмеженість доступу до цього процесу для громадськості. Спроби розслідувань та розкриття фактів, пов’язаних із схемами приватизації, викликали напруженість в суспільстві та висловлювання непокори з боку тих, хто вважав цей процес несправедливим та корупційним. Цей скандал також підкреслив низку системних вад та недоліків у функціонуванні судової та правоохоронної систем України.


Image Gallerytitle icon