Серфінг – одне з найбільш захоплюючих розваг, яке ви зможете випробувати. Віза потрібна, та її можна зручно оформити в електронному форматі. За 90-денну візу потрібно заплатити орієнтовно 50-60$.

де краще відпочивати в січні

Це особливо зручно, якщо ви плануєте їхати з дітьми. Крім Східницьких мінеральних вод радимо звернути увагу на термальні джерела. Особливо популярним в Україні – є оздоровчо-рекреаційний комплекс у Берегові.

Пляжний відпочинок і не тільки

Але якщо порівнювати з наступними місяцями (січень і лютий), то грудень – оптимальніший для відпочинку тим, хто любить теплішу погоду. Приміром, на курортах Синайського півострова у грудні вдень – близько 24 градусів тепла, на західному узбережжі – +21 градус. Багато хто виходить з особистих можливостей і планує поїхати на відпочинок до Нового року, і бронює готелі Хургади, Шарм-ель-Шейха чи інших популярних місць Єгипту саме у грудні.

Взимку романтична Софіївка наповнюється особливою атмосферою тиші… Тут весело проводять час за козацькими розвагами, катанням на конях і стрільбою з лука. Знайомлять з побутом селян і козаків і пригощають традиційними українськими стравами! А неподалік знаходиться ще і перлина Дніпропетровщини – батьківщина унікального петриківського розпису. Разовий підйом для огляду, якщо не брати абонемент, буде коштувати 120 грн, у святкові дні – 155 грн. Різдво в Ужгороді ви легко зможете поєднати з оглядом визначних місць. Побачити цвіт сакури в Малому Галагові в переддень Різдва, звичайно ж, навряд чи вдасться, але архітектура і музеї у вашому повному розпорядженні.

Погода в Альпах в січні

Щорічно відзначається зростання попиту на тури до Єгипту саме в січні, тому що досвідчені туристи вже давно знають і цінують всі плюси поїздки саме в цей зимовий місяць. Снігова казка до душі далеко не всім і так іноді хочеться посеред зими знову зануритися в тепло і затишок, зустрічати ранні світанки і лягати спати далеко після заходу сонця. Провідні світові курорти в січні не втрачають популярності через зниження вартості турів. Скупатися на https://marketbusinessnews.com/bonuses-and-promotions-for-players-at-the-best-casinos/337294/ популярних курортах у січні все-таки вдасться, але виключно в критих басейнах готелів, що підігріваються. Про М’янму у контексті пляжного відпочинку думають рідко, а дарма. Пляж Нгапалі – це ідилічна смуга білого піску, обрамлена пальмами і не така переповнена туристами, як інші місця Таїланду. Крім того, відпочинок на морі можна поєднати з цікавою подорожжю, наприклад, помилуватися старовинним Баганом і покататися на човні по озеру Інле.

У Харкові щонайменше три “прильоти”: влучили у гуртожиток, почалася пожежа

Сходження на Говерлу взимку стане неймовірною пригодою. З вершини відкривається велична панорама Карпатських гір. Колоритний Ужгород цілком може стати відмінним варіантом проведення зимового вікенду. Особливий шарм столиця Закарпатського краю має в новорічні і різдвяні дні.

Сайт може містити контент, який не підходить для перегляду людьми молодше 16 років. Вибрати південь або центр слід виходячи з ваших намірів. Кожен зможе ближче познайомитися з різдвяними традиціями.


Image Gallerytitle icon