Тим часом СБУ та ДБР за зверненням глави ОП перевіряють, хто і як зробив ці записи та як вони опинилися в депутата. СБУ вже затримало імовірного автора записів, його звинувачують в участі у злочинному угрупованні. Флешмоб прославив чоловічий ансамбль “Пентархія”, який ще в 2019 році виконував цю пісню на YouTube. Саме це виконання найчастіше звучить як фонограма до численних роликів, які наповнили мережу. Героєм соцмереж цього року став також один з ідеологів українського націоналізму та лідер ОУН Степан Бандера.

Актуальна інформація про політичні скандали

А дружину Гогілашвілі Марію Левченко Зеленський називав серед своїх двох помічників, яким “він довіряє”. Кошти з цієї схеми отримали представники групи приватних теплогенерувальних компаній. Зберегти моє ім’я, e-mail, та адресу сайту в цьому браузері для моїх подальших коментарів. За два з половиною роки США направили в Україну військове обладнання на суму, що перевищує $117,5 млн. Матеріали з позначкою PROMOTED, Імідж-інформація, ЗА ПІДТРИМКИ публікуються на правах реклами. А далі влада Львова втягнулась у політтехнологічну гру Банкової. Двома місяцями раніше в київському метро з’явилися сітілайти з директором Національного антикорупційного бюро Артемом Ситником.

Невдала відставка Валерії Гонтарєвої

22 травня Порошенка викликали на допит до ДБР як свідка у цьому провадженні. Повеселив людей не лише в Україні, а й за кордоном також Володимир Зеленський, який публічно вакцинувався і зробив відповідний пост в соцмережах. Усе б нічого, https://www.blockbuster.ua/blog/pages/promokod__v_chem_vugoda_dlya_obladatelya.html але український президент, щоб отримати щеплення, вирішив роздягнутися по пояс. За російську мову під час післяматчевого інтерв’ю дісталося також футболісту Артему Довбику, чия зірка яскраво спалахнула у матчі 1/8 Євро-2020.

У Чернівцях оселилися великі зелені папуги. Що це – екзотична радість чи загроза?

На його думку, саме через страх перед скандалами Святослав Вакарчук і Володимир Зеленський не наважуються брати участь у президентських виборах-2019. “Мета – використати весь державний апарат і тиск, щоб показати, що треба робити з тими, хто не погоджується з рішеннями найбільш вельможних людей України”, – переконував Садовий “Українську правду”. Порошенко обурювався, що Садовий робить “велику політику” на смітті, у відповідь львівський мер казав, що вирішити ситуацію в Грибовичах “заважає політичний тиск з адміністрації президента”. “Виконавцем цієї брудної провокації є один із найближчих його (президента – УП) поплічників, одіозний депутат від БПП Сергій Березенко, якому і належать рекламні площі”, – заявили в політсилі. “Є моменти, де краще відмовчатися і не відповідати, а є моменти, де цього не можна робити, бо ти втрачаєш рейтин – треба готувати відповідь”, – сказав політтехнолог Сергій Гайдай у коментарі “УП”.

Скандал в МВС. Від роботи відстороняють чоловіка секретарки Зеленського

Зварич був одним із найближчих соратників Віктора Ющенка та одним з активних партійних лідерів «НСНУ». Журналісти викрили брехню щодо наукового ступеня, якого Зварич так і не отримував, проте вказав у своїй офіційній біографії. І хоча довести подібні наміри України чи факти поставок «Кольчуг» так і не вдалося, подія мала шалений ефект на міжнародному рівні. Особливо ця подія негативно позначилася на відносинах із урядом США, який у цей час розпочав масштабні заходи в боротьбі з тероризмом на території Афганістану й саме готував військові дії для повалення режиму Саддама Хусейна в Іраку. Льотчиця відразу намагалася відмежуватися від “Батьківщини” та займатися політикою самостійно.

По-перше, якщо фігурант скандалу мовчить, отже, він може приховувати правду. По-друге, коли він буде балотуватися на виборах, претендувати на впливову посаду тощо – його опоненти можуть пригадати те мовчання і знову витягнути на загал подробиці скандалу. На початковому етапі його фігуранти здебільшого не залучають людей зі сторони і намагаються владнати все або власноруч, або через посередників зі своєї команди. Лютий 2019 року – «Рішення Конституційного суду про амністію щодо незаконного збагачення». Ініціатором даного рішення виступив Петро Порошенко, яке перекреслило здобутки антикорупційної реформи. Фактично, Конституційний суд є підконтрольним Президенту. От що він може зробити, то це захищати антикорупційну інфраструктуру, добити повернення декларування, і третє – відкоригувати Кримінально-процесуальний кодекс.


Image Gallerytitle icon