1 жовтня у пресслужбі Львівської міськради повідомили, що львів’янка Діана Шостак стала чемпіонкою світу з карате серед студентів (куміте, вагова категорія до fifty five кг). Чемпіонат світу з кульової стрільби триває в Єгипті. 20 жовтня у пресслужбі Львівської міськради повідомили, що львів’янин Павло Коростильов здобув третю медаль для України на чемпіонаті світу з кульової стрільби, що триває в Єгипті. Другу бронзову медаль Павло здобув у змішаній парі з олімпійською чемпіонкою з Чернігова Оленою Костевич (стрільба зі стандартного пістолета на 25 метрів). “Львів’янин вчора став чемпіоном світу у вправі МП-10 (стрільба зі ста… Олександра Хоменець виступала на чемпіонаті Європи U-23 у Бухаресті.

  • У Києві на вихідних відбувся чемпіонат України з рукопашного бою.
  • При виявленні перших ознак залежності негайно зверніться до спеціаліста.
  • У дисципліні біг на візках він став бронзовим призером.

Переможців визначали на суперспринтерській дистанції та змішаній естафеті. Серед дорослих спортсменок першою фінішну пряму перетнула львів’янка Софія Прийма. 25-річна атлетка є майстром спорту міжнародного класу, чемпіонкою світу з акватлону серед молоді, переможницею юніорського чемпіонату Європи з кросового дуатлону. У Молдові цими днями завершився Чемпіонат Європи з армреслінгу, на якому львів’яни стали одними з найкращих.

Середа 7 Червня

Можна обрати те, що довподоби кожному члену сім’ї і зібратися за одним столом. Передрук дозволяється за наявності активного посилання. Як вибрати принт на футболку Вибір принту на футболку є важливим кроком у створенні унікального стилю та вираженні своєї індивідуальності. Веслувальні змагання з каное світового рівня готова приймати Львівщина Міжнародна федерація каное підтримуватиме проведення на Львівщині веслувальних змагань світового рівня. Інтерв’ю спортсменів, тренерів та інших менеджерів.

львів спорт новини

На вказаний вами e-mail відправлено лист з підтвердженням реєстрації.

У Польщі триває етап Кубка світу з веслування на байдарках і каное. У складі національної збірної за нагороди змагаються шестеро спортсменів зі Львівської області. Олександр Зайцев став склад ліверпуля третім в байдарці-одиночці на дистанції 200 метрів. Коли почалась повномасштабна війна, він переїхав на Львівщину та продовжив тренування в обласній школі вищої спортивної майстерності.

Зоря – Шахтар Повна Версія Матчу 28 Тур Упл 2023

Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт” чи “Партнерський матеріал”. Матеріали з позначкою “Експерт”, “Позиція” відображають позицію авторів та героїв. Детальніше щодо реклами та правил цитування можна ознайомитись в правилах користування сайтом. Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди 032.ua за умови розміщення в тексті обов’язкового посилання на 032.ua – Сайт міста Львова. Для інтернет-видань обов’язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела.

Зоря – Шахтар Найкращі Моменти Матчу 28 Тур Упл 2023

Раніше повідомлялося, що з 1 червня клуб перестане виплачувати заробітну плату. Також футболістів попросили забрати усі речі з клубних баз. Відомо, що Львів заборгував футболістам частину зарплати за квітень.


Image Gallerytitle icon