Макар направив світло ліхтарика праворуч і помітив невеличкий горбок. Руданівці ступили з півсотні кроків і враз спинилися в підземному мішку—величезному круглому приміщенні, з якого врізнобіч розбігалися хідники. Врешті побачили печеру. Археологи були вражені тим, що вигляд вона мала не такий уже й первісний.

ігор січовик біографія для дітей

Вони сподобалися німецькому письменнику Рудольфу Распе. Він художньо опрацював їх і видав англійською мовою в Лондоні. Згодом інший співвітчизник Мюнхаузена поет Готфрід Бюргер переклав і опублікував ці оповідки у Німеччині. На ваших партах лежать смайлики. Піднімать вгору веселий смайлик, якщо вам сподобався урок і все було зрозуміло, сумний смайлик – якщо вам було нецікаво або ви щось не зрозуміли. Чекають на видання дві нові книжки «Великий букварик» і «Все починається з Нуля».

Він мовчки підійшов до Макара після всіх і міцно потис йому руку. Два дні Макар не стрічав нікого з Інчиної команди. «Напевно, я їм не підхожу. Чужак»,— зробив висновок, нудьгуючи вдома самотою, оскільки діда ніяк не відпускали на пенсію, бо він всім був потрібен «до зарізу». — Виходить, козаче, ти нічого не знаєш про руду?

— запропонував Васьпетрович, і руданівці заходилися уважно досліджувати стіни. — А ми тут із Степаном Степановичем хвилюємось, чи нічого лихого з вами не трапилося… Вже було подумали, може, вам з нами нецікаво? — Що ви там цікавого побачили? — нетерпляче допитувався Макар, не відходячи від шукачів ні на крок. — Що ти хочеш, говори!

Січовик Ігор

Козак Степан виділив мені у своїй хатині куточок, але мені було незручно тіснити його родину, тому я вирішив спорудити власне https://w2w.com.ua/yak-spiymaty-nathnennya/ житло. Його будували як місто, де будуть будувати кораблі. Зі всіх кінців завозили туди чоловіків і змушували працювати.

Читати вірш “Це вже й зараз видно” повністю онлайн:

Влітку мене знову випроводжатимуть на пенсію, тож без тебе ніяк не обійтися! — запитував онука дід Андрій. Поїзд на Київ відходив увечері. Проводжати Макара прийшли руданівці, дід Андрій та археологи.

Використання матеріалів у друкованих виданнях можливе тільки з письмового дозволу правовласника. Пропонуємо вашій увазі віршики про Україну для маленьких українців і українок. Тут ви знайдете твори класиків і сучасних поетів. Все таке знайоме від народження – поле і річка, соловейко на калині і барвінок в гаї згадується в чудових рядочках з любов’ю до свого краю і рідної батьківщини України. ВІДДЯЧИЛА – ІГОР СІЧОВИК Літературне читання 2 клас – Віра Науменко З ЛІТЕРАТУРНОЇ СКАРБНИЦІ ПОЕТИЧНА ЗБІРКА 4 ІГОР СІЧОВИК Ігор Січовик народився на Волині в сім’ї сільських учителів.


Image Gallerytitle icon