Годуватиме гостей гастрофестиваль «Вулична Їжа» та «Бухта». Пані Оксана щедро частує гостей автентичними бойківськимии стравами і навіть проводить майстер-класи з їх приготування. Для тих, хто не впевнений у своїх силах, тут працює лижна школа. А для любителів погрітися і розслабитися чудовим подарунком стане карпатський чан в «Ізках» і послуги професійних масажистів. На автобусі або на таксі від містаБерегове(із площі Раковці) близько 20 кілометрів.

Окрім того, у Фінляндії видно знамените північне сяйво, відвідати льодовий музей та унікальний арктичний зоопарк Рануа поблизу. У цій області знаходиться багато гірськолижних курортів, які припадуть до душі поціновувачам активного проведення часу. Температура води +26-28 °C саме оптимальна для купання, повітря теж не надто жарке – до +30 °C вдень та комфортні +22 °C вночі.

Вечорами тут можна розважатись у боулінг-клубах, більярдних, на дискотеках та вечірках. Є навіть великий концертний зал та мистецькі галереї, де регулярно відбуваються виставки. У середині зими у південній частині В’єтнаму встановлюється суха та тепла погода.

Варіантів, куди можна полетіти в січні, існує безліч і більшість приморських країн зустрінуть мандрівників м’якими кліматичними умовами. Летіти до Індії варто на острови, одне з найпопулярніших напрямків для відпочинку взимку – Гоа, який подбає про фізичну і моральну складову відпочинку. Тут дійсно здорово, адже фактично всі готелі віднесені до категорії 4 або 5 зірок. Це ідеальний час для подорожі по центральній частині країни, так як починаючи з квітня стає нестерпно жарко для екскурсій. Тому ціни на найфешенебельніших курортах досягають свого максимуму. Більшість відпочиваючих прагне потрапити на найпопулярніші мексиканські пляжі, тому людей на узбережжі цього сезону дуже багато.

де краще відпочивати в січні

Вже довгі рокиГоголівські місця– «must-see» для мандрівників. Зона фудкорту та різдвяний ярмарок традиційно розмістився на Володимирському проїзді, але працюватиме з урахуванням карантинних обмежень. Їжа буде у стилі «стріт-фуд», тобто бутерброди та снеки, які зручно взяти і відійти, зберігаючи дистанцію. З 18 грудня 2021 по 28 січня Спортивна площа Києва перетвориться на справжню Лапландію. Тут буде казковий ялинковий ліс, купа фотозон, найрізноманітніші зимові розваги, геодім з віртуальним Північним полюсом, північне сяйво та Маленька Лапландія. Для гостей облаштований фудкорт, де частують смаколиками, зігрівають чаєм та глінтвейном.

Оформлення візи до Хорватії.

Отже, знаменита Паттайя – це найбільший мегаполіс, який швидше нагадує один з гучних і людних американських міст. Тут є все, починаючи від «блошиних ринків» і закінчуючи елітними торговельними центрами, спа-салонами і гольф-клубами. У Паттайя зараз активно процвітає будівельний бізнес, тому ділові люди, які проживають тут, приїжджають в місто з різних кінців світу, в тому числі і з Росії. Що стосується пляжів, то це саме те місце, де «яблуку впасти ніде». Всі прибережні території постійно забиті, як і прилеглі до них кафешки. Відпочинок в січні буде дорожче, ніж у грудні, так як саме в січні багато туристів виїжджають на моря і гірські лижі, щоб провести гарний час і просто відпочити. У цій статті ми вам розповімо, як і https://chl.kiev.ua/CGI-BIN/sp/print/index.php?id=7030.

Комітет Ради розглядає законопроєкт про мобілізацію

Створити святковий настрій можна самостійно, варто всього лише скласти чіткий план, що ви будете робити в час дозвілля. І хоч Різдво й Новий рік вже минули, радимо вам придумати для себе цікаві зимові розваги. Якщо ви плануєте ночувати у транспорті, комплект для сну (такий як надувна подушка для шиї, маска для сну та затички для вух) допоможе вам краще відпочити. Подорожі в зимовий час вимагають особливої уваги до здоров’я. Забезпечте себе всіма необхідними медикаментами та дотримуйтесь правил гігієни, щоб уникнути застуди або грипу.

На узбережжі доступний серфінг, віндсерфінг, кайтинг, дайвінг, риболовля. На Шрі-Ланці збереглися також стародавні методики аюрведи й ароматерапії, масажу й акупунктури. Віддавшись традиційній ланкійській медицині, можна зняти втому і стрес, очистити організм і почуватися спокійнішим і бадьорішим. Це ще один відмінний варіант для тих, хто шукає теплу погоду та тропічні пляжі. Січень є частиною сухого сезону в Таїланді, тому це чудовий час для відвідування.


Image Gallerytitle icon