Хоча це молоде, але дуже важливе свято, яке було започатковане 28 червня 2012 року за ініціативи Організації Об’єднаних Націй. З ідеєю створити таку подію виступав 2011 року Джейм Ілаєн, який зазначив, що день весняного рівнодення можна назвати найкращою датою для відновлення. Коли, як не в цей день учні мають спробувати себе в якості акторів та, можливо, відкрити у собі справжній талант? Тож варто підготуватися до свята та зіграти якщо не виставу, то хоча б невеличку сценку.

А ще – обов’язково запропонувати учням пройти наш тематичний тест. 22 березня – Всесвітній день водних ресурсів. А скільки насправді на планеті океанів? Підготуйте для дітей цікаву вікторину (можна створити онлайн-тест), завдяки якій вони дізнаються багато важливих та корисних фактів.

Національно-визвольне повстання проти польського панування на Правобережжі. Постанова сейму Речі Посполитої про ліквідацію козацтва на Правобережній Україні. Відновлення урядом Речі Посполитої козацького устрою на Правобережній Україні – Богуславського, Брацлавського, Фастівського та Корсунського полків. Старшинська козацька рада в Корсуні за пропозицією П. Дорошенка ухвалює рішення про визнання протекторату Османської імперії над Правобережною Україною. Виговським за вимогою козацької ради під Германівкою.

важливі події у березні

Міжнародний день боротьби за права людей з інвалідністю. Відтоді , як козацькі загони під проводом Максима Кривоноса штурмували фортецю Нестервар (Тульчин) і здобули перемогу над польсько-шляхетським військом. Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії. Літні ІТ-табори для дітей у Львові 2023Літні канікули батьки часто використовують для здобуття знань, яких не дають у …

І неодмінно взяти участь у нашому новому конкурсі «Не сподівайтеся позбутися книжок». 29 вересня – День пам’яті трагедії Бабиного Яру. У цей день проведіть https://www.nagpurtoday.in/what-is-total-betting-and-how-does-it-work-in-different-sports-disciplines/06211322 тематичну виховну годину та розкажіть дітям про трагедію, яка змінила Україну. Для цього скористайтеся матеріалами із Бібліотеки «На Урок».

Найкращі науково-популярні YouTube-канали для вчителів і учнів. Перенесення мощів святителя Никифора сповідника, патріарха Константинопольського. Преподобного Феофілакта сповідника, єпископа Нікомідійського. Преподобного Кассіана (Іоанна Кассіана) Римлянина, ієромонаха. Апостола від 70-ти Філімона та мучениці рівноапостольної Апфії, апостола від 70-ти Архипа. Перший місяць весни 2023 року має чимало державних та професійних свят.

Загарбники Вночі Атакували Львів: Усі Подробиці Підступного Ракетного Удару

Масовий антикріпосницький рух “Київська козаччина”. Заснування Волинської гімназії Крем’янецького ліцею. Відкриття у Львові греко-католицької семінарії, переведеної туди з Відня. Указ імператора Йосифа II про ліквідацію особистої залежності селян. Західноукраїнські землі у складі Австрійської імперії наприкінці XVIII – у першій половині XIX ст.

Розкажіть малятам, як готують театральну виставу (скільком фахівцям потрібно докласти зусиль, щоб ми побачили яскраве дійство на сцені), про нелегку працю акторів. Розкрийте дітям історію створення театру, порівняйте це мистецтво у давні часи і сьогодні, пригадайте разом, якими бувають театри, чим вони відрізняються. Рекомендації щодо роботи з дітьми, приуроченої долютневих свят, ви знайдете запосиланням. Ми відправимо вам лист з посиланням для підтвердження.

Головнокомандувачу Зсу Валерію Залужному – 50: Як “залізного Генерала” Вітають Колеги

З квоти в 2000 місць за першу годину 250+ активували доступ. Якщо люди не виберуть квоту за тиждень, то вам надійде запрошення в порядку живої черги на доступне місце. Відвідавши подію ви зможете не лише відчути атмосферу аукціону, гарно провести час, та познайомитись з цікавими людьми, а й допомогти нашим військовим!

Таксономісти — фахівці, які займаються систематизацією і класифікацією різних систем дійсності. Наприклад, в біології вони групують істот на основі спільних ознак. Також 19 березня починається Міжнародний тиждень ввічливості на дорозі. Дуже важлива подія, адже доброзичлива поведінка водіїв та пішоходів вказує на високий рівень їхнього культурного розвитку. У ДМС надали відповідь, з якої незрозуміло, чи може новий власник «виписати» осіб зі своєї власності за новим законом.

Залиште адресу своєї електронної пошти, і ми повідомимо вас, коли на сайті з’являться нові публікації та електронні додатки для завантаження. Це свято було запроваджено у 1999 році на 30-й сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО. Вперше воно відзначалося в Парижі, де розташована штаб-квартира цієї міжнародної організації. І в чаті з минулих курсів в ТГ багато отримали запрошення.

Пленарні Засідання

Звісно, всі ми маємо перелік державних свят та важливих дат, які неможливо і не варто ігнорувати. Але крім них є ще чимало дат, які можуть стати цікавою та важливою частиною шкільного життя. Та й будьмо чесними, не найофіційніші події можуть набагато більше зацікавити учнів та допомогти якісно організувати виховний процес. Також 20 березня святкують Міжнародний день французької мови.

22 березня – Всесвітній день водних ресурсів, День таксиста. 1 березня – Всесвітній день цивільної оборони, Всесвітній день імунітету. Прийняття Верховною Радою Закону “Про Голодомор 1932–1933 років в Україні”. Приєднання України до Болонського процесу (реформування вищої освіти). Перші альтернативні вибори до Верховної Ради УРСР.

Зазначимо, що Великий піст розпочався після Масляної і триватиме до Великодня, тобто з 27 лютого по 15 квітня. 27 березня — Міжнародний день театру, а також день нефролога. 25 березня — Міжнародний день пам’яті жертв рабства і трансатлантичної работоргівлі, день СБУ, Година Землі.


Image Gallerytitle icon