Якщо Ваше повідомлення стосується якості обслуговування у поїзді прохання зазначити дату поїздки, номера поїзда, вагону, місця, сполучення. Якщо у Вас виникли непорозуміння при обслуговуванні на вокзалі, зазначте, будь ласка, назву вокзалу, дату перебування, за можливості номер каси. Це дасть можливість залізничникам ґрунтовно проаналізувати ситуацію та своєчасно зреагувати на негативні випадки. Ми розуміємо, наскільки важливий для вас комфорт під час подорожі.

купити квиток на потяг

Він також відмітив, що важливим і дуже популярним напрямком є сполучення зі Сходом і Півднем. Наприклад, Краматорськ, Слов’янськ, Покровськ, Миколаївський, Херсонський напрямки і Запоріжжя. Керівник із пасажирських комунікацій «Укрзалізниці» Олександр Шевченко розповів, що у 2024 році підприємство не підвищуватиме ціни на внутрішні пасажирські перевезення.

Автобусні квитки

За його словами, «Укрзалізниця» вийшла на показники щодо перевезень пасажирів, які були до повномасштабного вторгнення Росії у лютому 2022 року. Торік компанія перевезла 25 мільйонів людей у потягах далекого сполучення, а в Європу – рекордні 2,1 мільйона пасажирів. «У грудні ми зробили часткове подорожчання міжнародних квитків для того, щоб ціна всередині країни залишалася незмінною. Тобто, ми не бачимо можливості, навіть морально-етичної, підвищувати ціни для пасажирів на рейси по Україні», – уточнив Шевченко. Також, якщо квитків на прямі поїзди нема, варто розглянути варіанти “із пересадкою”. Якщо у Вас виникли питання, на які Ви не змогли знайти відповідь на нашому сайті, напишіть нам, і наш менеджер з вами зв’яжеться найближчим часом.

УЗ квитки з Черкас

Потрібно просто звернутися до служби підтримки і уточнити деталі. Повернення квитків на решту поїздів до/з Польщі можливе лише у претензійному порядку у квиткових касах. Пост з даного приводу зробив співзасновник Monobank Олег Гороховський. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на його публікацію. “Там постійний потік пасажирів, ми зараз багато в чому пріоритезуємо ці потоки, будемо продовжувати давати максимум поїздів”, – додав Шевченко.

Кринки стали для росіян однією з найбільших пасток від ЗСУ за всю війну, – Bild

Це реабілітаційно-оздоровча частина для дитячих груп, людей на реабілітації та оздоровлення у Сваляві, Мукачеві й Славському. Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на агентство ІнА «Українські Новини”, в будь-якому вигляді суворо заборонені. Всі права на матеріали, опубліковані на даному ресурсі, належать ТОВ “ФОКУС МЕДІА”. Будь-яке Вечірній Київ використання матеріалів без письмового дозволу ТОВ “ФОКУС МЕДІА” — заборонено. При використанні матеріалів з даного ресурсу гіперпосилання focus.ua обовʼязкове. Важливо “Укрзалізниця” налагодила рух вантажівок між Україною та Польщею — у ГУР надали подробиці Нагадаємо, влітку 2023 року “Укрзалізниця” запустила перші жіночі купе на низці своїх поїздів.

Тому на сторінці результатів пошуку ви знайдете фільтри для вибору квитків за типом вагона (1 клас, купе, люкс), параметрами місць (верхні, нижні), часом відправлення та прибуття. Бережіть себе, користуйтеся сервісом для купівлі залізничних квитків онлайн, всього кілька хвилин на оформлення квитка – без черг! Якщо виникнуть проблеми – 24/7 доступна клієнтська підтримка. Після авторизації Вам буде доступний перелік із Ваших куплених квитків, напроти кожного з якого є кнопка “Зробити повернення”.

Портал gd.tickets.ua — ідеальний спосіб для того, щоб швидко купити дешеві залізничні квитки онлайн в Україні. Купити квиток на поїзд онлайн можна не пізніше ніж за 15 хв і не раніше, ніж за три місяці до відправки поїзда за обраним внутрішньому повідомленням по Україні. Ми підготували актуальний розклад поїздів, де відображені актуальні відомості по відправленню поїздів і наявності вільних місць.

Отримайте допомогу в розділі “Довідка” або напишіть нам через Форму зв’язку внизу сторінки. Уся персональна інформація (ім’я, номер телефону, електронна адреса, номер кредитної картки) передаються в зашифрованому вигляді та не зберігаються на сервері, тобто залишаються конфіденційними. Скористайтеся можливістю банківською картою для оплати замовлення. Ви отримаєте підтвердження зробленої покупки на електронну пошту, адреса якої вказана при бронюванні місць.

Оформлення проїзних документів, у тому числі електронних, здійснюється за 20 днів до відправлення поїзда. Це правило розповсюджується і на категорії “Регіональний поїзд”. Ми розуміємо, наскільки важливо бути поряд з кожним покупцем під час організації його подорожі. Щоб завчасно залізничні квитки купити на потрібний рейс, наші клієнти цілодобово можуть уточнити нюанси та поставити запитання за телефоном 3700 або у чаті «Допомога онлайн». Якщо квитки на поїзд закінчилися, він в даний момент перестає відображатися в розкладі. Під час купівлі квитків на поїзд Київ–Варшава або під час повернення квитків на міжнародні рейси. Про те, за скільки днів розпочинають продавати квитки на поїзди, РБК-Україна (проект Styler) дізналась на гарячій лінії Укрзалізниці.

Вітаємо на gd.tickets.ua — вашому надійному помічнику у світі залізничних подорожей! Ми пропонуємо не лише широкий вибір залізничних квитків на всі напрямки в Україні, але й надаємо можливість їх легкої та швидкої покупки онлайн. Користувачі завжди можуть отримати перевірену інформацію про наявність квитків, дізнатися актуальний розклад руху поїздів, порівняти ціни та вибрати максимально низьку вартість. У грудні УЗ запустила новий сервіс спецзамовлення проїзних документів для військовослужбовців, який дозволить забронювати квитки на потяг навіть у разі їх відсутності у продажу. Замовлення залізничних квитків онлайн – це надзвичайно просто. Навіщо витрачати дорогоцінний час, щоб приїхати на вокзал, знайти касу, чекати в черзі?


Image Gallerytitle icon