Ви зможете не лише краще розуміти людей в певних ситуаціях, а й дізнаєтесь багато про психологію стосунків і різні секрети. Електронні книги не займуть місце у вашому будинку – їх можна у величезних кількостях зберігати на будь-якому пристрої. А ще це турбота про природу – для виготовлення однієї паперової книги потрібно близько 5 кг деревної сировини. Робота Еріка Берна залишила тривалий вплив на психологію та психотерапію.

ігри в які грають люди ерік берн скачати

А щоб дізнатися думку інших читачів, ви можете ознайомитись з відгуками користувачів нашого літературного ресурсу. Для того, щоб переглянути цю книгу та застосувати її концепції на практиці, ви можете здійснити її завантаження та читання онлайн. Наприклад, гра “Так, але” передбачає, що одна людина представляє проблему, інша пропонує рішення, а перша знаходить причини, чому ці рішення не спрацюють. Виграш може полягати в тому, що перша людина збереже свою позицію жертви, а друга почуватиметься вищою, пропонуючи рішення. Цікаві статті та нові дослідження з психології прямо у вашу поштову скриньку щоп’ятниці.

Ерік Берн: транзакційний аналіз та “Ігри, в які грають люди”

Завжди цікаво пізнавать себе, тому періодично читаю подібну літературу. Ігри, у які грають люди дала мені не просто можливість дізнатись більше про себе, а ще й вдосконалила мої знання. Дослідження Берном психологічних ігор, в які грають люди, дало розуміння несвідомих мотивів, що керують соціальною взаємодією, пропонуючи шлях до більш автентичної та конструктивної комунікації. Кожному зі станів https://gi.edu.ua/koledzh/pidrozdily/biblioteka/bibliotechni-resursy/item/357-elektronni-periodychni-vydannia-ukrainy відповідають свої транзакції (звертання і відповіді), які автор пропонує аналізувати в процесі дослідження людського спілкування. У нас ви знайдете топ найпопулярніших жанрів, до якого входять фантастика, фентезі, казки, любовні романи, детективи. Відкрийте для себе нові літературні напрями і ви отримаєте масу задоволення. В кожний літературний твір автор вкладає ідею, талант та власний стиль.

читайте також:

Доктор Ерік Берн розкриває секретні методи, які впливають на управління нашим життям. Ерік Берн докладно аналізує понад 120 різновидів ігор, які ми граємо, як самі з собою, так і з тими, хто нас оточує. Він також надає поради для тих, хто бажає навчитися протистояти стратегіям цих ігор, в які нас залучають. Автор допомагає проаналізувати тонкощі поведінки, позбутися застарілих уявлень у спілкуванні та надає розуміння суті людських дій. Книгу можна скачати та читати онлайн, і вона залишається популярною та актуальною навіть після майже 40 років з моменту публікації.

Автор дослідив, якими вони бувають, як впливають на взаємини між людьми, які процеси запускають у взаєминах, а потім виклав теорію на книжкових сторінках. Книгу «Ігри, у які грають люди» Ерік Берн, відомий психолог, який працював у напрямку транзакційного аналізу, написав у 1964 році. У ній він детальніше розповідає про свій психотерапевтичний метод, з яким вже встиг познайомити людей через книгу, яку випускав раніше. Про книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна говорять по всьому світу. Безліч перекладів та трактувань, найвідоміші психологи радять прочитати її, і у вас є така можливість – зробити це можна завдяки нашому сайту. Книга «Ігри, у які грають люди» стала для мене справжнім посібником. Так, її можна прочитати за один раз, але повертаючись знову і знову відкриваються нові знання.


Image Gallerytitle icon