Так чи інакше, цього року косиці мають успіх у наречених. Гарним варіантом для макіяжу подружки нареченої стане макіяж у класичному стилі. Дуже важливо зробити стриманий, але при цьому виразний вечірній мейк-ап. У цьому випадку акцент слід зробити або на очах або на губах.

весільний мейкап

Однак ті жінки, які бажають заощадити час, сили і гроші, можуть нафарбуватися і самостійно. При цьому ви зможете втілити саме той образ, який вам підійде. Так ви застрахуєте себе від неприємних сюрпризів у такий відповідальний день.

Важливі нюанси весільного макіяжу, про які не можна забувати

Відвідайте косметолога за 1-2 місяці до весілля для процедур біоревіталізації. Правильно підібраний тональний крем – запорука вдалого макіяжу. Він повинен бути в міру легким, але також щільним. Фахівці радять використовувати легкі тональні креми на водній основі. Наносити засіб слід за допомогою спонжа або подушечками пальців.

візажист, бровіст

Поради візажистів допоможуть ідеально підібрати необхідні відтінки макіяжу з урахуванням кольору волосся. Якщо у вас світлі локони, то варто в мейк-апі застосовувати ніжні персикові тони. Варто бути акуратним з рожевим кольором. Саме ніжність дозволить таким дамам http://www.regions.ivlim.ru/showsite.asp?id=15424 підкреслити свою привабливість. Відповідно, в хід повинні піти креми, олівці, рум’яна і помада, які не мають різкого контрасту з природним тоном дерми особи. Однак якщо ви вирішили промальовувати стрілочки, то можна вибрати помаду більш соковитих відтінків.

Паутинка на ногтях: 20+ идей дизайна на любой вкус

Ідеальний весільний мейк-ап повинен підкреслювати достоїнства нареченої і активно приховувати всі недоліки. Тільки тоді ви будете почувати себе впевнено і ніщо не зможе зіпсувати ваш настрій. 80-ті – це стиль диско і панк, начісування, гофре і високі хвости, пластикові прикраси, леопардовий принт і просто божевільні поєднання кольорів. Звісно, нареченій не варто пускатися берега, але додати контрасту і нанести більше рум’ян, ніж зазвичай, може бути цілком доречним для тематичного образу. Кіно для натхнення – «Відчайдушно шукаю С’юзен» з Мадонною і «Красуня в рожевому». Щоб доповнити свій образ у цьому стилі, зроби вибір на користь глянцевої червоної помади, виразних стрілок і добре опрацьованих брів. Перейнятися стилем середини минулого століття допоможуть фільми «Кумедна мордочка» з Одрі Хепберн і «Джентльмени віддають перевагу білявкам».


Image Gallerytitle icon