Huhuttu buzz Texasin reseptin seurantaohjelmassa (PMP)

Vilpillisissä online -huumekaupoissa myytäviä lääkkeitä ei ehkä tallenneta tai kuljettaa oikein. Verkkoapteekki voi olla aito, jos se: vaatii lääkärin tai muun terveysasiantuntijan voimassa olevan reseptin, joka on akkreditoitu Kanadassa. Onko Kanadan maakunnan tai alueellisen huumekaupan sääntelyviranomaisen lisensoitu Kanadan lisensoitu apteekki vastaamaan huolenaiheisiin. Tarjoaa Kanadassa sijaitsevan katuosoitteen 2 tapaa, joilla voit tutkia, onko verkkoapteekki laillinen: Kanadan katuosoitteen merkitseminen sivustoille tarkista, tarkista tuon provinssin tai alueen huumekaupan sääntelyviranomaisen kanssa nähdäksesi, onko huumekauppa lisensoitu.

Napsauta tätä luettelo Kanadan apteekkien sääntelyviranomaisista. Jos kanadalaista osoitetta ei toimiteta, tarkista, kuuluuko online -huumekauppa apteekkivahvistettujen verkkosivustojen ohjelmaan, joka on amerikkalainen ohjelma, joka auttaa kuluttajia tunnistamaan turvalliset ja lailliset verkkoapteekit. Raportoi valitukset terveystuotteesta, joka on hankittu verkossa terveys Kanadalle terveystuotteen ongelman hyödyntämisessä.

Jos sinulla on ongelmia verkossa otettujen terveystuotteiden kanssa merkittävillä luottokortilla tai veloituksella, saatat ilmoittaa siitä Kanadan petosten vastaisen keskipisteen tai faux@centreantifraudelle. ca. Kanadan Kanadan kuninkaallisten viranomaisten hallinnoima Kanadan anti-petoskeskus kilpailijoiden ja Ontarion maakunnan poliisin kanssa, kerää tietoja kielletyistä sivustoista, jotka auttavat poliisin toimissa laittomia operaatioita vastaan.

Et voi laillisesti tuoda reseptilääkettä, ellet ole lääkäri, huumeiden valmistaja, tukkumyynti, rekisteröity apteekki tai ulkomaalaisen asunnonomistaja, kun vierailija Kanadassa. Jos olet houkutellut ostamaan huumeita verkosta, koska sillä ei ole lisensoida Kanadassa, ymmärrä, että voi olla toinen vaihtoehto.

Ainoa opas lääkkeiden turvallisen ostamiseen verkossa

Lisätietoja SAP: sta voidaan löytää seuraavasta linkistä: https: // www. Kanada.CA/EN/Health-Kanada/Palvelut/Huumeiden terveystuotteet/Erikoiskäyttö/Lääkkeet. HTML. Uhkien vähentämiseksi Health Canada hallitsee Kanadassa tarjottavia terveystuotteita varmistaakseen, että ne täyttävät turvallisuuden, tehokkuuden ja laadun vaatimukset. Kun Health Canada tunnustaa luvattomat tuotteet, jotka voivat aiheuttaa vakavia terveysvaaroja, Health Canada ryhtyy asianmukaisiin toimiin ja ilmoittaa kanadalaisille.

Jos ostat reseptilääkettä tai minkä tahansa verkossa olevaa terveyskohtaa, jota ei ole lisensoitu myytäväksi Kanadassa, se voidaan hylätä tai takavarikoida rajalla. Health Canada jatkaa suuria määriä hyväksymättömiä esineitä rajalla. Suunnitelmasi voidaan ehdottaa CBSA: n kieltäytymistä tai takavarikoida, jos niiden uskotaan olevan: väärennetty väärennös (koostuu komponentista, jota ei merkitty etiketissä), mikä asettaa väärät terveysväitteet, jotka eivät täytä henkilökohtaisia ​​tai kaupallisia tuontivaatimuksia lisätietoja turvallisesta Terveystuotteiden online -osto käy seuraavissa linkeissä:.

Liittovaltion laki kieltää säännellyt yhdisteet, kuten huumausainekivun vähentäjät (E. g., Oxy, jatkuu, Vicodin), sedatiivit (E. g., Valium, Xanax, Ambien), stimulantit (E. g., fentermiini, fendimeetratsiini, adderall, ritaliini) ja anaboliset steroidit (E. g. https://miestenapteekki.com/geneerinen-cialis/, Winstrol, tasapainon) ilman lääketieteen ammattilaisen laillista reseptiä. Tämä tarkoittaa, että on oltava aito lääkärin ja potilaan suhde, joka useimmiten osavaltion lakeja vaatii fyysistä arviointia.

Usein vilpillisiltä sivustoilta ostetut huumeet tulevat ulkomaisilta kansakunnilta. Huumeiden tuominen Yhdysvaltoihin on rikos ja laittaa ei-vähemmän rekisteröijälle. Huumeiden ostaminen verkossa ei ehkä ole vain laitonta, vaan vaarallista. American Medical Association ja valtion lääketieteen ja huumekaupan hallitukset ovat tosiasiallisesti tuominneet verkkolääkärien käytännön, joka antaa online -reseptejä hyväksyttävänä hoidona.

8 Yksinkertaista tekniikkaa laillisille oikeuksillesi reseptilääkkeiden ostamiseen verkossa

DEA on suunnattu Rogue Online Drug -kauppoihin syytteeseenpanoon ja näiden kiellettyjen verkkosivustojen sammuttamiseen. Katso yhden tällaisen tutkimuksen tulokset, Operation Cyber ​​Chase. FDA – Lääkkeiden ostaminen Internetissä (nopea vinkkejä verkossa ostamiseen).


Image Gallerytitle icon